Якби змогла життя своe спочатку...
у русло повернути молоде.
Не сумнівайся - я вибрала б тебе.
Я вибрала б тебе ,тому що знаю
Другого я такого не знайду.
Як довго я в душі твоїй блукаю?
І вічність цілу в серці я живу.
Я вибрала б тебе! Я твердо знаю!
Свидетельство о публикации №112031405233