Початок березня

Початок березня. Похмурі днини.
Ще простір рвуть завзяті хуртовини.
Та проліскове небо голубе
Північний вітер хмарами пряде.
Ще од морозу тріскає повітря.
Ще лід хрумтить й кладе ламке суцвіття.                Та таємниче щось вривається в серця.
І спрагою палають почуття.


Рецензии