Украiно, серденько...

Ще не вмерла Україна й не має вмирати,
Жити в злагоді й спокої, цвісти розквітати

Має, бути веселою, щасливою в світі,
Сам Господь про це благає у свому завіті!

Україно, серденько, здіймися рідненька,
Мов птаха до вирію, ненько дорогенька!

Поверни дітей до хати, до теплого дому,
Щоб не сумувала мати у гніздечку свому!

Щоб людоньки повернулись на щиру Вкраїну
Із чужини з вірою у свою хатину.

Щоб народ твій працьовитий, вірний та трудящий,
Не мав думки інакшої, бо ти є - найкраща!


Рецензии