Я iншого люблю...

Мене кохаєш ти! Я  іншого люблю!
Мене вітаєш ти. І я тебе вітаю.
Та у очах твоїх я смуток помічаю
І серце своє жалем краю! Краю!

     Мене кохаєш ти! Я  іншого люблю!
     Мене чекаєш ти. Другого виглядаю.
    Спішиш ступити в слід, а я вперед тікаю.
     Надієшся!І я надію маю!


Мене кохаєш - вдаю не помічаю.                Приїдеш. Прилетиш. А я не розцвітаю                І серця твого жар  моє не зігріває
Пробач! Прости! Що іншого кохає!


Рецензии