Соловейко-соловей!

Соловейко-соловей!
Де узяв таких пісень?
Не дають вони заснути.
Марно милого забути!
Із горіху, із вершечку
Розбудив моє сердечко!
Ніч пропала! Сон пройшов!
Спомином  душі зійшов!   17.05.06   


Рецензии