Гребiнь сiрий землю чеше

Гребінь сірий землю чеше.
Квіточки вмиває
На пелюстки ллє водицю
Грім згори лякає.
Заблищали оченята.
Повняться калюжі.
Усміхається калина.
На зеленім лузі.
Громовиця виступає.
Хмару підганяє.
Угорі у синім небі.
Веселка співає.


Рецензии