Сонцю в очi заглядаю

Сонцю в очі заглядаю.
Шепочу - “Я тебе кохаю!”
Вогненне падає намисто.
У блиску, благодаті  місто.
Запалює хреста. Дзвіницю.
День відкриває нам світлицю.
Я посміхаюся йому.
Як славно, що я є! Живу!


Рецензии