Ранок стука в вiконце
Роси падають додолу.
Охрестив молодик місяць
Землю Хресною ходою.
І туман мов дух небесний
Спочиває над водою.
Промінь сонця лезом скреснув
Над горбатою горою
Розтулив Землі повіки.
Пали верби на коліна.
Вітерець несе молитву
На долонях голосіння
Слава Божа почиває
День Господь благословляє.
Свидетельство о публикации №112031404794