Лiто згораe

Літо згорає. Гей скрипалі!?
Не грайте розлуку! Сумно мені!
Луки в облозі. Туман – туманиця!                Росинка - сльозинка на гілці іскриться.
Сонце жаринки сипле згори.
Дзвони срібляні. Виски обпекли. 
Душу тривожать. Серця питаю:               
«Досить любові в дорозі до  раю?!»


Рецензии