Розлилось сонце у просторi

Розлилось сонце у просторі.   
Схилились верби  у покорі.
День посміхається, вітає.
Кохання  по землі ступає.
Я знаю, що воно між нами!
Зрослося, сплавилось серцями!
І ти вловивши його звуки
Цілуєш ніжно мої руки.


Рецензии