Просить осiнь у двiр

Просить осінь у двір                Промінь злото кує.
Прикрашає,  чарує.                Рясно сонцем дарує.
Горілиць у ріці                Щастя в тім, що ти є!
Небом хмарка мандрує.                Моє серце мудрує.


Рецензии