Чому у неба синi очi?
Чому душа літати хоче?
Чому у грудях місця мало?
До Вас кохання завітало!
Чому іскряться Ваші очі?
І сон лишає літні ночі.
Чому думки цвітуть рожево?
А зустрічі біжать миттєво.
Чому так пристрасті вирують?
І солодко уста цілують.
Чому твій погляд спопеляє?
Кохання чом жалю - незнає!
Свидетельство о публикации №112031404182