Бавиться вiтер жовтими чайками

Бавиться вітер жовтими чайками.
Листя кружляє пташиними зграйками.
День цвіллю хмариться, супиться, пчихає.
Річка скуйовджена парою дихає.
Красною вродою. Очам забавою.
Біля криниченьки калина павою.
27.10.04               


Рецензии