Темну косу нiч плете

Темну косу ніч плете.
Зорями квітчає.
Місяць річкою пливе.
Водицю качає.
     Бережком біжить лісок.
     Наче підголосок.
     Зачепився за сучок
     Сріблястий шматочок.
Прохолоди синя гладь
Лугом телепає.
В мріях губиться дівча   
Кохання  шукає.   1.07.05р.


Рецензии