Де тополi й клени...

Де тополі й клени, де хрущі гудуть,
Господом прокладена українська путь.

Від Карпат блискучих, до степів й морів,
Лине солов'їний український спів!

Де пісенна мова зустріча гостей,
Де щасливі й радісні обличчя дітей.

Де матуся й тато, де сестра і брат,
Де старенька хата, український сад...

Образ в кожнім домі, церква на горбку,
Де свята молитва в чистому кутку.

Де цвітуть каштани і шумить Дніпро,
Де лани колосяться, людям на добро.

Де бабусі казка, в небі журавлі,
Нема в світі кращої, матінки - землі!


Рецензии