ПодниМАЙсь, народ, да трощыць вэсь зброд!

А то мы одны
СпраВыхЦяг довЖны вж.

Всюды кров лиётц. НафиГА Й Ум НовСК.
Да ныма жэ в пранц
Ны Учэнья Мамк.

Шо-то дэ такэ, шоб хвайний загсПэрць!..
А ны в Васыле,
Ну, Ж ныМА Й СопЛев.

Так дыВВысь СПАС Нашь.
Гонды во на Вкладк.
Да КорМы Ш дытятк
Хоть СолотКо Кашьк. А то но БР в рыбрын колотыць дытынк.
Ах, ты Ш своЛота!
Лотатя вам мал вж.

Халада всэ в вас.
Хала да халва Ж.
Да лаваш са как, шо зовэ но к самк.

Чы но из дращА тикы тикам кращ 
АбдыМаць са матк
Збиты ноздрыщ самк?

Зачыпы Ж ЛохМакчь
Гондэ дэ в СИЧкарнь. Да напыйся всласьць ИС ИсточНик Татк.


Рецензии