Сурья Сонцэ! Шо Ж Вы так вздрогНил?

Аль АльЛяхы прам вуж ув ЛяхХавВычь? -
Не. Тут в Рыльцах ныц ны найшлы Ш ща, Х,
А ны ГольБрахм, дывысь но гындэ Зь.

Шо Ж то гэто пак тут за СаньДвичь...
Да, татары й нас ны й позНалЛых.
Исен месез, крали! Мы не с ваш Яр Чаллы Ж.
Ны й з УкраИнный гондэ во ГлыньСьКый.

Да, булы мы дэ тикы з ДиньМы Зь.
Но в Росии а ны, бач, крышКу Б.
Вот и ёкНулё сэрЦыйко Крышны вш:
А шо гэто нам зазВонНылЛох?.. Рама й Харэ Сонцэ чы в падЛый:
Да харЭ ты! батько засранНый!

Вот мы гондэ й понил, шо й НохХаль -
Эт вам скалкы
Тип жах падДошьВаф.

ПасТой, Доня, Зь: дам я Сь паст пасьць той,
Сьто ци вш Мняв гадаВаля так добра ль.
От шо маты роБыць с Кудлач зном:
Так, ты хочыш щэ крыШана в срам?

СотВори жек ты СиБе БоГА Й
Та й мойЛийСяк прамо на ВолКа Ш.
Мама Зь добря, а сын ЧырВоный,
Шо попэр самопэр на мий ройВырк. Диты в рожы...ружы, ну, тутКы Ш,
Прамо з булкы бытТом пыйЧойНый.
Ззижмо й врижМо - буддэ прам Буддай.
Чы, ци, ли лихХой ОпПухДал?

ТОСТ за псих с Кобрынь!


Рецензии