Гонды мы зномкы Суру чытаем

Бо Ж, ну, в Суражи служыв оно паринь.
А ны в Суровых якыхся щэ й СтраЖэй.
На Дозоры стоеть шо завШый.

В баню гналы мы Ш уСИК банкы.
А ны й банды здыймафШыс как бык
Да з тых лавВохк, шо пудСмыКалы Ж
Ны баньДиты тыйи жэк самы вж.

Здавна знамШыс шысав нарМальНых.
Шэ з малынСтва розочок в зад ныц.
И тагда, курыль ци не йнаЧай,
Палучав, гых, смачНеньКИ Сь праНик Ш.

Бо Ж праникЛись Лискы, ты Ш бачыш,
Вав душу маю, цьмяНу Зь натта вш.
Пишуць мне а во й с КазахСтана:
В Астане Астафея спайМАЙлик!

Да, А, што этТаг, фтрух...АстаНовка Ш
Кала й кашый с калам, ци як там.
Да й Астапа все зе вы знальЛих:
Ну, той БенДэр, з БенДер шо пачКа Ж.

А ны, аны, гэты Бякы Б, да ф собаКый,
Сукый-падлый.
На саньУхЗел вевць сажаты -
Этта тольКИ Ш в нас зайБафКа ць.

Ий вот рапТам нас спытали:
Ну, а штырРык фихГый баЧыф? -
В чом жэ дэ нашКодь та стая П? -
Да от фсих пахДахЗрыкВакЕм!

И, колы но Образ хвайНый одвырНулы в нулик дбайНых,
РапТом Томас МойЕР гондэ
Й задДаЕх пытань вавЧонНахк:
Так чаво эта Мадонна,
Рид псов жадных БесПахКогИХць?

Э!..да Ы... - А бильш шо гонды?
Шо, в Яновы плачэ Тоня?
Так вот с ПинСКак ий росКрылЛых
ЦилЛук банДу Зь прам войШывЦяфк. Да, шэ цявКаты на КотКу П
ВельМиг мохГухць вси пижоны.


Рецензии