Украiнська земля

Мені миліш землі нема у світі,
Ніж українська плодородная земля!
У сонячниках, калиновім цвіті,
Житами пишними колосяться поля.

Лісові килими весняних гарних квітів,
Щедро вітають всіх в моїм краю.
Людей Житомирщини, рідних українців
І соловейко забавляє у гаю.

Степи бескраї, гори та рівнини,
Роздолля рідне - місто та село...
Добріш тебе, нема у всьому світі,
Ти найдорожча за усе добро!


Рецензии