Нысэ Рама Радость в хаты

Сонцэ встала! Гэй, кудлаты!
Да ты скажыш шо слюньТяйКам.
Иды на Хир, дид ты страшный!

Пошов дидко до й ВарШавВый:
Дайтэ Ж статы дэ хоть на ноч...
Да тут падлы сталы пхаты:
Да тут дамкы но Ж коханы вж.

Выпыв ХирРон гирКу Ш каку Сь:
Пырывиз гадый на той бик ракы Шь.
Тычэ рыка да й щэ й Ж рыкат:
Ах, ты ТолМач! Да я Ж счас дам вш!

И вот Сафон наробыф дзвон:
Гэй, мал нарРод! Добывай Вовк!
ГитЛерн какПукт, иш ты Ш, вин в путьк!
Та, ГИ, Ш, засмийсь хоть дэ, диткы.

- А ну-ка встаць! А ну к хам марш! -
Мыш на гитарц вам бэньДзець граць. -
Да шо за Лис зализ в нашь циск!
Эй, тама, ГОМн! Дадаць АсЛовнь! 

Гам но вошывць даЮць уш скризь:
Пырывырны миск
Та вылый в рив.

Ах, как СМИрдзиць бражка з Бродивль!
Давай всегда глушыць спирТаг!
Тада улад мы всёю влад
ДабЕм весь смрад...
ДзицяЧый сад.

Каму жа дать да влад пат сраЧК?
Га? Що? Харашо.
ПичОМ канаПля Сь.

ЧыКисты всласьць жруць сахарА.
А Хара с Кришн
Жри кирПичин.

ЧыКу Сь но дай зарВаць симк ща БР:
ПиНервавЖахт!
В атрад
АбизьЗян!

У нас вайна Ж
Идзёць СИКдах:
Па даху й на, блин, пайЛукЧай-К.

А как жа жыць-та правВильна?
Да в Вильнюс скач.
ПейЧайТай Скаск.

Дапив тут дзед,
Да Ж дармаЕдк,
ЧайКу с пайКу Зь фсих чынаДрук. Не Дзед МАЙроз ты тут жывой! -
От што пачуць
Лись мож ты в чукч.

Ни ЦытьГаньЧук,
Ни Ж ЦыркРалькЧук
А ни патур СомБрэро с хвуйнь: Эй, ты, дурный!
А згынь от плит!
Бо я ТоБи Б
Ужь БойЯйНиф Ш.

Ну, шо Ж, Ярылк, тыпэркы Ты Дай но вж пайКив
Ля всим гамНиль К.
Пошов Спартак
Ув Бой за й ВаКСь:
Гэй, саРАНча!
А ну Ж ф СеКачь?


Рецензии