Новости од Бычка. Е у нас кобаса-м

Да щэ щось гондэ во влад згорило сыло.
А на стрэчн полосе все автонбусык лесь.
Да вчастковому-х вух атрукБиль в Вицебск муж.

Що щэ над соОпЩыць ля такых-то дурных,
Шо но пЮть, жонок бЮть
Та горишКы Ш грыЗуць.

Ны потрибно нышо вж
А ны Господу Бог.
Дай оно полотно
Дэ на крыж гынды во вш. Нада Ш так абучаць всех ий всих пацанят,
Каб взарвали все клад,
Шо наш Конь наскладамш.

От ий зарас чытай: забубНели бубна й
Пэрша строчка пойШла вш быты псих по губках!
А шо робыця там, дэ шыза вси сыдяць...
О! росказВаць ци вЖа, Х...
Шопа тольшь, чым марДань!

Шкура шкур Ж наВухЧайт,
Как пиць правВильНа Зь чай.
Ци зь зяварка, ци сь каш
Зразу й вдуй-К пасьЛяф сальц. Да ны в зуб коб ноГА Й,
Шо такэ гындэ ГАЙ К.
Гайко так дасьць в лобаз, шо ты й сам станыш шавк.

Да й дотегНыця срак хоть бы-к во к ВасьКы й Вкладк.
Там ныма Ж шо чытать!
Во! бы й тут - Сатана Ж.
Ны гучитэсь ны в квакш,
ЕК и как быць в СаБак.


Рецензии