Вона
Хода її топить найтовщую кригу.
Повітря солодшає поруч із нею,
А шкіра нагадує ніжну лілею.
Вона - моя радість. У люті морози,
Коли від вітрів на очах блищать сльози,
Вона моє серце вогнем зігріває.
Її з кожним днем я все більше кохаю.
(01.02.2012)
Свидетельство о публикации №112031304238