Послання

Мені так боляче дивитись тобі в очі
Якби ти знав, якби ти відчував...
Без тебе дні коротші, довші ночі,
ти дуже частим гостем в снах і мріях став.

Щодня я відчуваю ще сильніше -
мені потрібен ти, твої обійми, поцілунки
Моя найкраща подруга - вечірня тиша,
вона те бачила, що включено до нашого життєвого рахунку.

З тобою я була щаслива,
В твоїх обіймах я могла забути
яке життя несправедливе,
довіривши себе у твої ніжні руки...

Тобі я можу що завгодно розказати,
Коли втрачаю сили жити
Ти з`являєшся щоб крила потримати
Тобі єдиному відомо
Які слова мені в ту мить сказати.

Я знаю, ти злякався, бо відчув, що можеш полюбити,
ти спинився і зробив все те, що мав зробити
Але чому не можу я тебе від себе відпустити,
чому не можу іншому я почуттів і мрій відкрити?

Чому душа щодня до тебе лине?
Чому ти так до серця прикипів?
Я знаю - це безглуздо, безнадійно,
Але назавжди ти моє нещасне серце полонив...


Рецензии