Украiна...

Україно, пісня моя, вишита сорочка!
Україна - руса коса, та вінок в квіточки!

Калиновий на голівці доньки та синочка.
Україно,- земле рідна, святість непорочна!

Україна - хліб та сало, часник та цибуля.
Україна - завжди свято, навіть в злидні й будні!

Україна - мати з батьком, на столі ковбаси.
Тітка з дядьком,сусідоньки, сестра й братець красень!

Україна - мир та спокій, ясне небо й сонце.
Україна - двір та хата, та у світ віконце!

Україно, земле рідна - ліс, поля, рівнини.
Честь та слава, воля й доля, колір жовто - синій!


Рецензии