Гниле слово

Слава Богу! Алілуя!
Бога прославляю!
Диявола ж гнилим словом
Інші величають.

Із радістю їх говорять
При дитині Божій,
І думають, що "дістати"
Ними її зможуть.

Ви думаєте, що "дістали"
Мене до живого?
Але знайте: "дістаєте"
Ви Живого Бога.

Гниле слово- це смердота,
Гидке й непотрібне;
Гниле слово, як болото,
Забруднювать здібне.

Гниле слово вас руйнує,
Як іржа залізо,
Й дияволу дає доступ,
Відкриває "візу",

Щоб він вільно пробував в вас,
Керував щоб вами,
Щоб ніколи ви не стали
Божими синами.

Щоб ніхто не став дочкою
І не славив Бога,
Й жінкам дає небайдужість
До слівця гнилого.

Ви гниле усе відкиньте
Й поспішіть до Бога:
Він життя є, в Ньому правда,
Він- пряма дорога.


Рецензии
Чудово написано!
Христос - дорога пряма до Бога!
Хай не буде у людей слова гнилого!
Дякую!

Вера Пасько   22.03.2012 04:35     Заявить о нарушении