Ти

Ти є! Ти є! Промінням скрес!
Засяяв ранком. Стрепенувся.
Гонець! Посланник із небес!
Думкам всміхнувся.
Блиск дарував очам. Побіг 
Вітанням за весни поріг.
Я силюся тебе догнати.
Навіщо мучиш запитати.!?        20.03.08


Рецензии