Боюсь кохати

Не розумію я, чого я так боюсь,
Боюсь я, підійти до тебе.
Боюсь тебе злякать,
Порушить, спокій твій.
Чого я так боюсь, чого я так боюсь?

Боюсь зблизька, на тебе, подивитись,
У карі очі, заглянуть твої.
Боюсь, що ти мене замітиш,
І щезнеш, щезнеш, у ту ж мить.

Не знаю я, коли бояться перестану,
Але я знаю, що до тебе, підійду.
Своє,БОЮСЬ, я пересилю,я здолаю,
До тебе, без боязні підійду.

Я обніму, тебе за плечі,
У твої очі, загляну.
Твої вуста, я поцілую,
Я не боюсь, кохати, не боюсь.


Рецензии