Бери мене
Бери, бери мене, бери собі.
Тільки з тобою, хочу бути, рядом,
Бери, бери мене, мене бери.
Бери мене, тебе кохати буду,
Я цілуватиму, завжди, твої вуста.
Бери мене, жаліти ти не будеш,
Бери мене, тільки бери мене.
Я віддаю тобі, своє кохання,
Я віддаю і щирі почуття.
Бери мене, бери мене, кохана,
я, тобі вдячний, що взяла мене.
Візьму твої лодоні, в свої руки,
До свого серця, ніжно прикладу.
І ти почуєш, як воно шепоче,
Люблю тебе, люблю, люблю, люблю.
Свидетельство о публикации №112031205115