Це ще не все...

Це ще не все.
Це тільки-но кінець,
Просякнутий причинами початку.
Остання мить призначено мине, –
Й відтак усе
                повториться спочатку.

Все буде так,
                як все уже було.
Пощо слова і докази логічні!
Байдужа смерть одвічним ремеслом
Скасує час
                і подарує
Вічність.

Неосягненна логіка життя,
Закономірно звична випадковість!
Завершуючи коло загадкове:
Це ще не все, – кажу собі, –
Затям.


Рецензии