Згорнись калачиком...
У жмені любощів засни,
Побудь хоч трішки у полоні
Моїх любові і краси.
Прийми тепло з душі і тіла,
Від ніжних пестощів сп'яній,
Забудь,що іншого хотіла,
І прошепчи:
"Коханий мій..!"
Свидетельство о публикации №112031201295
Вера Бондаренко-Михайлова 11.01.2018 03:16 Заявить о нарушении