Значить, покохав...
собі на диво..!
Та на те ж -- вона така вродлива;
Та на те ж --- дано їй очі сині;
Та на те ж --- уста,як сік малини;
Та на те ж ---- дано їй пружне тіло;
Та на те ж --- дано і зубки білі;
Та на те ж --- і погляд їй ключий;
Та на те ж --- і коси їй пахучі;
Та на те ж --- і сміх її щасливий....
Покохав..!
Яке ж у цьому диво?..
Свидетельство о публикации №112031201261