Мы тут зарэ вставым щось щэ!

Ибо Ж щэй в нас хопыць на фсех Зь.
А на утро хоп - и помэр...
Той, що быв нЕ наглец.

Так-ша ми ат тэй узе зь ледзь.
Сьцё ад дзеньТэльМан взя кропэць.
Выйшов хлопыць попыць водыць.
А лис вжэ й горыць.

Ну, ек. Зразу Ш поймэш,
Шо хочэ той Жнэць.
Мы вкосылы шмат синаже й от продамШыс навыць еврейць.

Если в вас, ну, з Навинк бийЛейт,
Ты зе влад повынЧэйРакЕшь ф шэльм.
Тем метель зе, хы, й лукч, чем снег, шо буран ны нысэ вж.

Опшым, темый в темынь ны счесть.
ЕК захХохЧим, так и впычэм-К.
ТелеВизор робыть тут здесь!
От шо Е Ж в Васыле.

То ето вжэ смэрть!
Ну, бызь нававСцей Зь.
Цип розбывся бульДог об сечк. Ий гэтак далей Сь.
А сьто се в Ев з Рейн.

Ну, то Mittag essen БарЩей Жь. 


Рецензии