А весною - зима
Загорнувши дерева в хустини,
Білим пасмом накривши шляхи,
Незбагненні малює картини.
Розкидає зі скринь чудеса,
Сипле біло-холодної манни.
Веретеном пряде в небесах
Волохатий сувій домотканий.
Сніг січневі вертає борги,
Та тепер, навесні, він не радує...
За вікном, у душі - навкруги
Сніг все падає, падає, падає...
12.03.2012р. 7:30
Для ілюстрації використано картину
Ігоря Радіонова "Мартовский снег"
http://www.artrussia.ru/russian/artists/
postcard.php?pic_id=8091&foa=
f&rarity=&salon=1
Свидетельство о публикации №112031210829