Дивись на себе

Дивись на себе й на Христа-
Так Слово Боже нас навчає.
Здається, істина проста...
Хто з християн цього не знає?

Та ні, дивлЮся на другИх,
Своїх гріхів не помічаю:
Там негаразд й не так у них
Й життям Христа не прославляють.

Та настає прозріння мить,
Що я також геть не безгрішна.
Й молитва до небес летить-
Бог допоможе і утішить.

У своїм щирім каятті
Все перед Богом виливаю
Я з свого серця, із душі,
Нічого там не заховаю.

І зніметься з душі тягар
Й душевний спокій вмить обгорне-
Господь, Спаситель, Бог і Цар,
Все забирає грішне й чорне.

І Слово вічне, мов роса,
Напоїть душу моє й серце
Й розквітне в них Божа краса,
Любов і радість, милосердя.

Я лину серцем до небес,
До ніг Ісуса припадаю.
І славлю, що умер й воскрес
Й мене по імені Він знає.


Рецензии
Слава Богу за Його любов, що кличе кожного до Себе,
допоможе стати чистими, а також веде до неба!
Будем любити Його!

Вера Пасько   22.03.2012 04:40     Заявить о нарушении