Я свiтлими!. Я теплими!
Я фарбами дотепними!
Змалюю образ твій.
Весняний подих вій.
Із сонця я лучиною.
В очах твоїх стежиною.
В думках твоїх - єдиною.
У снах твоїх -Зориною.
У мріях я -бажаною.
У серці стану панною.
В устах твоїх - лебідкою
В душі кохання скрипкою.
Я світлими! Я теплими!
Я фарбами дотепними!
Змалюю образ твій.
Ти світ моїх надій.! 4.3.05р
Свидетельство о публикации №112031108647
Вера Кухарук 12.03.2012 21:59 Заявить о нарушении
Ще раз дякую тобі.
16.03.2012
Людмила Васильчишина 16.03.2012 11:56 Заявить о нарушении