Весняне золото

В яскравім золоті калюжі,
У кожній сонце, мов блешня.
До них, мов рибок небайдужих –
Малят приваблює весна!

Їх  рученята й чобіточки,
Води черпали не дарма.
Розбите сонце на шматочки,
Гуртом підняли разом з дна.

Весняне диво в ополонці,
Наснилось  їм в казковім сні.
У кожній рученьці – по сонцю,
У кожнім серці по весні!


Рецензии