Притулю до серденька
До душі своєї його пригорну.
Хай сопе тихесенько, моє немовлятко,
З янголами бесіду уві сні веде…
Материнське серденько крається, благає:
«Дай же йому, Господи, долі доброї!
Хай росте, маленький мій, та й біди не знає,
Поміж усіх труднощів, хай свій шлях знайде…»
Свидетельство о публикации №112031107265