З днем народження, дитино!

З днем народження, люба дитино,
Хай всміхається щиро життя!
Хай щасливою буде стежина -
У яскраве, ясне майбуття!

Щоби доля давала радіти,
Поруч вірна людина була!
Щоб жилося й хотілося жити.
Миру, злагоди, сонця, тепла!

З днем народження, мила Оксано,
Я бажаю кохання й добра!
Шлю привіт та сердечні вітання...
Тут, підніму я келих вина.

За здоров'я твоє, гарний настрій,
За здійснення бажань твоїх, мрій!
Будь завжди в колі друзів надійних,
Цінувать, бути вдячною вмій!

Слово чесне зумій відрізнити
Від пліток, злого фальшу, брехні...
Зачаровуй сердечком відкритим,
Хай боронить Господь на Землі!


Рецензии