Тебе, кохана, хочу обiйняти...
В чарівнім сяйві трепітних надій,
Щоб на руках до неба підійняти,
Повідавши про виконання мрій.
Тебе, кохана, щирим поцілунком
Сором’язливу, трепітно-п’янку,
Зачарувавши ніби подарунком,
Я до висот кохання підійму.
Тебе, кохана, лагідна царівно,
Своїм натхненням в танці закружу.
І в вальсі ніжнім покажу чарівно
Як я коханням нашим дорожу.
Тебе, кохана, хочу обійняти,-
Кохання щире хочу я пізнати.
Свидетельство о публикации №112031105390
С теплом души, я
Елена Нацаренус 11.03.2012 15:26 Заявить о нарушении
Владимир Великодный 11.03.2012 15:40 Заявить о нарушении