Фуэте и суета

             танцует
            балерина
           в пелерине,
          вся в бантах
         и в пуантах,—
        укрыта кисеёй
       из бриллиантов…
      А в жизни личной
     не совсем прилична…
    И вовсе даже неприлична,
   Но экстатична и двулична.


Рецензии