Надiя

Ні про що не сумую,
Поважаю я небо.
Я тебе не турбую -
Це тому що так треба.

Я нічого не маю,
І не маю надії.
Без тебе засинаю,
І про тебе я мрію.

Моє щастя - навіки.
Захолонуло сонце.
Я не можу радіти.
Подивись у віконце.

Я тебе не кохаю,
Та не хочу страждати.
І усе, що я маю,
Хочу все це віддати.

Ні про що не шкодую.
Я прохаю до неба.
Я тебе не турбую -
Це тому що так треба.


Рецензии