Холодне ос нне пов тря...

Холодне осіннє повітря...
Тяжко на мої плечі
спускався доволі повільно
осінній вечир.

I скільки разів важливе
ім'я, таке миле і рідне,
згадувало зрадливо
серце бідне.

Хапалися руки за пляшку,
нікому не зрозуміти,
як це пекельно тяжко -
душу убити.

Як холодно може бути
одній, у цi люті морози...
Його не дають забути
крижані сльози.


Рецензии