До укра нц в

До українців

Як  гарно, коли в  небі з’являються
Мільйони  спалахів  зірок,
У  місті роблять  фєйєрверки…
Ним  прикривається…  порок.

В  казні грошей  не  вистачає,
Щоб  загасити той вогонь,
Що  у  Луганську  ліс  зжирає,
Що  був  посаджений  з долонь.

А  просто неба, в нашім  місті,
Серед будинків, ясел, шкіл,
Копають  міни  з  Вітчизняної
І…залишають  їх довкіл.

Бо  нічим  міни  забирати,
Не  вистачає  на  бензин,
А  місто  свято  відзначає,
За  всій країной  навздогін.

Коли  жахлива вість надходить,
Що  у  Донецьку  впав  літак,
На  площу різний люд приходить,
Щоб…танцювати  там  гопак.

Отямтесь, милі люди добрі,
За  що  така  є  кара  нам?
Що  не  зважаючи  на  горе
Бенкет  провадять  по  кісткам.

Невже  нема  у  вас  святого
І  вам  цей  біль  не  заважає,
Невже  не  бачите  нічого,
Що  нас  ніхто  не  поважає?

І  скільки  будуть  керувати
Над  нами  ті, хто  нам чужі,
Невже  не  мали  з  малку  Мати,
Невже  скінчилися  мужі?

28 серпня «2006-р.»


Рецензии