Рууйи бистари тарфшудаи деххи Махсумобод

... партафишониххои тан сар хаста дар пастобххо,
ях баста нили рохх-роххи шоххии чуйобххо –

сандуки во ду завракку тобути сангин ёдрас,
ту нози гарданро бубин нураш пулакча мезанад
дар дидайи ангуштари тобути худ дарёфтаст.



Тарччумаи Зиё Абдуло


Рецензии