А хтося глыну мисСыть!

Ну, на покоты во.
И ЕК туды зализ вин...
Зализнэ Ж в нас гокно.

А! Так то, моЖех, ЗИНА
За хвист да вниз ёго вж...
Ну, того во Ж, блин, мыша.
Чы й щура, ой, щэ, мо, Ж!

Ах, ты Ж майАхв ЗАЗуля Зь!
Ню, лязь хоць дазь пат стол!
Я Зь туфт чаню прам буйКу Сь уфСякХим гнусь да пуцьк.

Ах, я на чан збыРуСя-К!
Разь ты тут знём сякНумш.
Ий голоска вузь ф Буця
А ны ТоБи ф КузьМух. Да, Е ще в нас кульДуньИХськ.
ОсСохБин, вух ЯнНуф Шь.
Ах, хай загсСциПыць МуськХам!
Ий в Муськы вжэ й ий гуз.

А мы во тут зваРылы
Ув Рыловыч...а ныц.
Ну, так...шось взев Шыс ф Кыча Ж. Да й сыр з муко й загрыз.
Стрыльце вы ны корМитТэ вш!
Раз Кит оно вжэ, Х, в СНУ Зь.
Ну, Рыбок зарэс вМИСсым вш!
Раз Рак а ны й пойЧумш.

Мышок мукы но кыньтэ.
Да пару грам водыць.
А сахир Тхир тут гындэ
Всосэ взэ й ий са й кивк. Ну, Е шэ тута с скильКы й варРэньНяф офт Шышкив.
Да й вот: мы й жыВВ.

Ну, а вытэ в Сир Бир?
Бо СирБирНар Е в Нинк.
А в Сирий немцы з жыд.
Так СирБирЯнк бЕ сыч, шо й СаШку Сь, баць, газь вйиф.
ТаБак в БыТэ с ТыВэк:
Оно Ж всэ кровКу Ш прэм.   


Рецензии