Галя-Галя-Галя-галя!

Дэ ж ты пак, Тыле...
А! да вот жэ...там, дэ й Марта вш гоныть 8 перц
Фсем мужЯм пад печь.

Ах, згареля гытё хата!
Ну, в Яновы в хрень К.
Муж чы Ж був злодыЁваТый
Ф гэтый подыЩенк.

Ах, яка Ж пак гындэ ДАФНА!
Ну, хоть зном влюбЛейсь.
Ой, зарос как ты, хы, старчэ!
Шо, шэ й пышэш вершь?

Да, бы й с ФаниПоль СветЛанКа Сь,
Гондэ в Зысюкэй
ПосылыЛась ласТавк ракДам
Кала мамк Базэй.

А я детство всё проплаКав:
ЕК жэк КаваЛев
Да загсБраль якыйся дядя
Ф хормы мийЛийЦэйськ?..

Сем мужЖэй стапТала Галка.
А ны й ф голофе Жь,
Шо щэ ждэ яе дед Васька...
Тозе Зь МИЛьцанер, Х! УвсяГох на одын клаСИК я отСталь ат тэй,
Шо влюбывся, но ЕК Манька
Прывыла до Хэлм.

Ну, да посьЛев нрайВильсь Сашка вш.
Хо, да с ТкаЧукХэй!
Ну, а я чы Ж мию ткаты, Х,
Тыхынько кухДэль.

От я й ий рывэм: ах, адэ Ж це цецьк!..


Рецензии