Небо, зачекай мене!

Небо,зачекай мене!
Я злечу, як біль мине!..
Запитаю сонце шлях
та оселюсь у мріях!

Доти з моїм серцем плач!
Від крику надірвалось!..бач!?.
Спогади катують мою душу!..
Я це пережити мушу!..


Рецензии