Депутати
«Нам недостатньо нашої зарплати.
Як можна жити на платню
В сто тисяч гривень в місяць?
Якби нам не давали хабарі,
Ми б певно по світу пішли.»
І ось внесли проект закону,
За нього проголосували одностайно.
І кожен з них отримав від держави допомогу
На відпочинок та дрібні витрати.
А розміри цієї допомоги –
Іще сто тисяч гривень в місяць.
«Тепер немає в нас тривоги.
І зможемо всі ми безбідно жити.»
Також ці депутати не забули про пенсіонерів:
Додали до їх пенсії по сотні гривень в місяць.
А інваліди та заслужені особи
В маршрутці зможуть безкоштовно їздить.
13.09.2011
P.S. Це поки що єдиний (але не останній) мій вірш українською мовою...
Свидетельство о публикации №112030906860
Владимир Коржов 30.04.2012 10:31 Заявить о нарушении
Виктор Ходосенко 30.04.2012 14:19 Заявить о нарушении