27 част. II

Між ними не те що червоне і чорне, вогонь і крига…!
Такі, як вони, голіруч загартовують сталь.
Стояти поряд – підпалювати шкіру,
А бути між – спопелитися.
На жаль,
Їм занадто тісно, аби лишитися одна в одній,
І занадто просторо, аби не зіткнутися, пройти повз.
Одна щовечір в собі розганяє адронний коллайдер,
А друга – зсуває стіни.
І передоз
Пристрастей, ревнощів. Вгризатися в сонні артерії,
Бухати кров на побаченнях, стікати в іржавий люк.
Такі, як вони, статистично живуть недовго
І помирають у 27 від дефіциту
Рук.


Рецензии
вивчу напам"ять. обіцяю. нірвана

Словолюбка   17.03.2012 20:12     Заявить о нарушении