М сто мр мо...

Місто мрії моєї, місто далеке і миле,
вночі сниться мені, i охоплює смуток мене.
Я появі його у моєму житті зраділа
і до нього моя любов не мине.

Місто мрії моєї, далеке як зорі у небi,
доторкнутись до нього, мені неможливо нажаль...
Але іншого міста, моєму серцю не треба,
і при згадці про нього, я відчуваю печаль.

Місто мрії моєї , колись я до тебе дійду!
Будуть дії, я знаю що мало самих тільки слів.
Місто мрії моєї, в тобі лиш, себе я знайду,
місто мрії моєї... Далекий герой моїх снiв...


Рецензии